Heidi en John

Hoi wij zijn John en Heidi.
Na 15 jaar stad zijn we ruim twee en een half jaar geleden bewust uit het centrum van Den Bosch verhuisd, omdat we rustiger en meer in de natuur wilden wonen.

We wonen nu met onze twee kattenkinderen Morris en Yin in een houten A frame in Vinkel. We hebben een stukje bos in het buitengebied van Tilburg waar we allebei graag zijn. Hier zijn we bezig meer biodiversiteit te creĆ«ren door diversere beplanting. We vinden het leuk steeds meer te leren over de natuur. O ja en we zijn amateur vogelspotters šŸ™‚

Heidi wordt blij van bossen, bergen, buiten zijn, meditatie en yoga, een mooi museum, stilte, blote voeten, creƫren, Dutch design en zwarte koffie. Als interieurontwerper focust zij ook op sustainability. Je kunt namelijk ook voor je interieur bewust duurzame keuzes maken, in materiaalgebruik bijvoorbeeld, maar ook door vintage te verwerken in je interieur.

John wordt vooral blij van mensen, hout hakken in ons bos, buiten zijn en avontuur. Op zijn werk (Heische hoeve Loosbroek) maken ze veel eigen producten zoals mosterd, koffie en whisky en zijn ze bezig met het maken van een voedselbos. Ook hebben ze een kersenboomgaard en olijfbomen. John doet er van alles, onder andere begeleidt hij groepen in bedrijfsuitjes en geeft hij rondleidingen. 

Met de Klein Groenrijk community wonen in het groen met een zo laag mogelijke footprint, dat lijkt ons fantastisch! (Deels) zelf bouwen en samen werken aan het voedselbosā€¦.JA GRAAG! Het lijkt ons heel tof om ons eigen tiny (40 – 50 m2) huisje te bouwen, met design uitstraling