Vera Thijs en Abel

Vera, Abel, Thijs

Wij zijn Vera (35 jr), Thijs (38 jr) en Abel (4jr)! Ongeveer 2 jaar geleden ontstond het idee om een Tiny House wijk in gemeente Vught te realiseren. Sindsdien heeft de trein niet meer stilgestaan en zijn we inmiddels gegroeid naar Klein Groenrijk met een inspirerende groep mensen. Als gezin proberen we regelmatig stil te staan of het leven en onze levensstijl nog wel klopt voor ons. En als het niet meer kloppend is, wat is er dan nodig? Wat elke keer weer terugkomt is teruggaan naar de basis, langzamer en bewuster leven. Daar staat Klein Groenrijk voor ons ook voor; we gaan terug naar de natuur en in meer verbinding leven met anderen. Dit alles in een compacte, duurzame en ook comfortabele woning. 

Wij runnen samen een praktijk op twee locaties in Den Bosch en Rosmalen. Hier ondersteunen we mensen met spanningsklachten zowel fysiek als emotioneel. Als je nieuwsgierig bent, kijk eens op www.bodystressrelease-denbosch.nl.  

Als het lekker weer is zijn vaak te vinden in Helvoirt in het bos, waar we een fijn plekje hebben op een camping. Thijs is graag actief bezig, wil graag dingen bouwen of slopen ;-), houdt van dagtochten door het bos en van boulderen. Vera houdt zich veel bezig met bewustzijnsontwikkeling en komt graag in het bos om te vertragen, ze is gek op boeken, planten en pinterest afspeuren voor wooninspiratie. Abel is dol op graafmachines, de zandbak, lego, kleien, lollies en Paw Patrol.