Interesse?

Word je nu enthousiast van onze ideeën? Dan kun je dat hier aan ons laten weten. Kijk hieronder welke optie het beste bij je past.

1. Ik wil graag wonen op Klein Groenrijk

Je wordt enthousiast van de visie van Klein Groenrijk, en ziet jezelf hier in de toekomst mogelijk wel wonen. Leuk!!

Sinds 1 december is het aanmeldformulier voor bewoners omgezet naar een wachtlijst, zodat we met de mensen die zich voor die datum hebben aangemeld de groep kunnen gaan vormen. Het kan natuurlijk zo zijn dat er straks toch nog mensen af gaan haken, waardoor er alsnog een plekje vrij komt. Wil jij dan op de hoogte gebracht worden? Lees via onderstaande knop meer over alle stappen om je aan te melden als bewoner:

Of, wil je op andere manieren betrokken zijn / blijven bij ons project, lees dan hieronder verder.

2. Ik wil vriend worden van Klein Groenrijk

Je vindt Klein Groenrijk een prachtig initiatief wat je graag gerealiseerd ziet. Niet zozeer voor jezelf als toekomstig bewoner, maar vanwege de meerwaarde voor de gemeenschap. Door vriend te worden, spreek je je steun uit voor onze plannen en heb je de mogelijkheid om nauwer betrokken te zijn. Zo hebben we een aparte mailing lijst voor activiteiten rondom het voedselbos, zodat je precies weet wanneer er iets te doen is, of wanneer we hulp kunnen gebruiken zoals bij het vinden van mooie tweedehands materialen en gereedschappen.

Hoe dan ook, ook als je gewoon alleen even wilt laten weten dat je het project tof vindt, vinden we dat leuk om te horen. En zoals het goede vrienden betaamt, houden we je nu en dan op de hoogte en vieren we de hoogtepunten met je.