Categorieën
Klein Groenrijk

Online presentatie 21 oktober

Op woensdag 21 oktober organiseerden we voor ruim 200 geïnteresseerden van 19.30 tot 20.30 uur een online informatiebijeenkomst over klein en duurzaam wonen in de gemeente Vught (vanaf 1 januari 2021 bestaande uit de kernen Vught, Cromvoirt en Helvoirt). We deelden deze avond onze ideeën en dromen over tiny wonen in een community, waarbij duurzaamheid, vrijheid, ecologisch herstel en natuurversterking een belangrijke rol spelen.

Onze speerpunten: een zo klein mogelijke voetafdruk, (deels) zelfvoorzienend, zelfbouw, (financiële en persoonlijke) vrijheid creëren en wonen in een community, met ruimte voor de eigen privacy. Ook waren we natuurlijk erg benieuwd naar de deelnemers en hun interesses. Graag willen we samen aan de gemeente Vught laten zien dat er behoefte is aan anders en groener wonen.

Presentatie terugkijken? Klik dan op de knop hieronder! Tijdens de presentatie stelden we ook wat vragen aan de live kijkers, deze antwoorden vind je hier terug (anoniem natuurlijk). De PDF van de presentatie zelf is hier te zien.