Categorieën
Klein Groenrijk

Buitenactiviteit bij Landgoed Bleijendijk

In november moesten we deze activiteit helaas annuleren, maar we zijn blij te kunnen melden dat we een nieuwe datum hebben gevonden en er naar uit kunnen kijken elkaar bij Langoed Bleijendijk te ontmoeten op 9 april. Wat gaan we doen??

Elkaar beter leren kennen én vrijwilligerswerk doen op Landgoed Bleijendijk
Geweldige combinatie toch?! Landgoed Bleijendijk is een historisch, particulier natuur- en stiltegebied in Vught. Een weldadig groen stiltegebied waar o.a. meditaties plaatsvinden en waar schoolkinderen worden meegenomen in de beleving van de natuur waar biologische koeien rond grazen en waar gezonde producten worden geproduceerd. En daar kunnen wij een steentje aan bijdragen!
 
Wanneer?
Zaterdag 9 april van 13:30 tot ongeveer 18:00
 
Wat gaan we doen?
We beginnen met koffie & thee (& kletsen). Dan steken we de handen uit de mouwen voor zaag, sleep- en knipwerk, voor ieder wat passend en wat wils. Ook kinderen zijn van harte uitgenodigd om mee te komen! Er zullen volop mogelijkheden zijn om op een speelse manier hun steentje bij te dragen. Voor gereedschap en handschoenen wordt gezorgd. Rond 17:00 zullen we afronden waarna we worden verwend met een drankje en heerlijke hapjes aangeboden door Landgoed Bleijendijk.
 
Interesse??
Meld je dan snel hier aan. We horen het graag voor 8 maart. Hopelijk tot dan!