Categorieën
Klein Groenrijk

Buitenactiviteit bij Landgoed Bleijendijk – GEANNULEERD


Update 14 nov: de activiteit is geannuleerd (zie (ongewenste) mail) ivm corona en zal op een later moment alsnog georganiseerd worden.

Elkaar ontmoeten en leren kennen kan op veel verschillende manieren. Na enkele online ontmoetingsavonden, leek het ons leuk om nu actief samen iets te doen in de buitenlucht. Dus, heb jij wel zin in een gezellige ochtend waarin we elkaar beter kunnen leren kennen? Ontmoet ons dan bij de buitenactiviteit op Landgoed Bleijendijk.

Elkaar beter leren kennen én vrijwilligerswerk doen op Landgoed Bleijendijk
Geweldige combinatie toch?! Landgoed Bleijendijk is een historisch, particulier natuur- en stiltegebied in Vught. Een weldadig groen stiltegebied waar o.a. meditaties plaatsvinden en waar schoolkinderen worden meegenomen in de beleving van de natuur waar biologische koeien rond grazen en waar gezonde producten worden geproduceerd. En daar kunnen wij een steentje aan bijdragen!
 
Wanneer?
Zaterdag 20 november van 8:30 tot ca 13:30 uur
 
Wat gaan we doen?
We beginnen met koffie & thee (& kletsen). Dan steken we de handen uit de mouwen voor zaag, sleep en knipwerk. Denk aan wilgen knotten, snoeien, sloten vrij maken en dergelijke. Voor gereedschap en handschoenen wordt gezorgd. Ook kinderen zijn van harte uitgenodigd om mee te komen! Zie jij ze al meehelpen met wilgentakken wegslepen? Wij wel! Heerlijk toch?! Rond 12:30 zullen we afronden waarna we worden verwend met een heerlijke biologische lunch.
 
Interesse??
Meld je dan snel hier aan. We horen het graag voor 31 oktober. Hopelijk tot dan!