Categorieën
Klein Groenrijk

Informatie-ochtend Cromvoirt

Misschien heb je het al gelezen in ’t Lantaerntje: op zaterdag 17 december van 9.30-11.30 organiseren we in de Battle Axe een informatie-ochtend voor alle dorpsbewoners die nieuwsgierig zijn naar de concept-vergunningsaanvraag om Klein Groenrijk werkelijkheid te laten worden op de achterste 40 meter van het sportveld. Hoewel er op dit moment nog meer vragen dan antwoorden zijn, hebben we er vertrouwen in dat dat snel andersom gaat zijn. We proberen het concept van de vergunningsaanvraag begin december afgerond te hebben. De vergunningsaanvraag zal in ieder geval voldoen aan de voorwaarden zoals gesteld door de gemeente, die lees je hier. De ideeën voor de plattegrond, de huisjes, de beplanting etc. delen we graag met iedereen zodat we kunnen vertellen over de voorgenomen keuzes én jullie reactie en suggesties kunnen horen en gebruiken om de aanvraag verder te verbeteren. De bijeenkomst zal van 9:30 tot 11:30 plaatsvinden in de Battle Axe.

We gaan de bijeenkomst nog verder voorbereiden. Fijn om dan al te weten wie aanwezig zal zijn, en welke vragen je hebt; je kan je daarom via dit formulier aanmelden voor de ochtend.

We kijken er naar uit je de 17e te zien!

P.S. Voor alle duidelijkheid: deze bijeenkomst gaat niet over de inrichting van het voorste deel van het sportveld. Dat proces zal in gang gezet worden na een overeenkomst tussen de perceeleigenaren en de gemeente, en Klein Groenrijk zal hierin niet de regie voeren.