Categorie├źn
Klein Groenrijk

Bijpraten in het voedselbos (met data (geupdate))

Het zijn mooie dagen geweest de afgelopen weken. Met gisteren een mooie mijlpaal: de gemeenteraad heeft unaniem ingestemd met de aankoop van het sportveld door de gemeente. We zijn ontzettend blij, en feliciteren iedereen met deze mooie aankoop voor Cromvoirt!

Hiermee is de realisatie van Klein Groenrijk ook weer een stap dichterbij. En dat is niet de enige stap die gemaakt is. Afgelopen weken ontvingen we o.a. de ontwerpen van onze huisjes, we bepaalden met elkaar waar dat huisje dan precies kwam te staan, we tekenden de paden en het groen, en leerden over de bodem, de flora, de fauna en nog heel wat meer om de vergunningsaanvraag voor Klein Groenrijk ook ruimtelijk goed te onderbouwen. We zitten nu in de laatste fase en hopen de aanvraag snel definitief in te dienen.

Nieuwsgierig naar het terreinontwerp, de huisjes, de voorzieningen of iets anders? Kom dan gezellig langs. Dit keer geen uitgebreide presentatie in de Battle Axe, maar gewoon in gesprek met elkaar in het voedselbos achter het sportveld, met de tekeningen bij de hand. 

Zaterdag 27 mei van 10:00 – 11:30 zijn we er. Zien we je dan?

Update:

Zaterdag 10 juni van 11.00 – 12:30 zijn we er ook

en:

Woensdag 14 juni van 19.00 – 20.30 zijn we er onder voorbehoud: mocht je graag op dit tijdstip langs willen komen, stuur ons dan even een mailtje op welkom@kleingroenrijk.nl, dan lopen we elkaar niet mis.

Tot dan!