Categorieën
Klein Groenrijk

Uitnodiging Wildplukwandeling & Zomerfeest 23-09

Zaterdag 23 september is het officieel de laatste dag van de zomer én burendag. En dat vieren we graag samen met jullie: vrijwilligers, vrienden, familie, buren en iedereen die Klein Groenrijk een warm hart toedraagt. In de middag organiseren we een wildplukwandeling en aansluitend een gezellige zomerborrel. Je kunt aansluiten bij één van beiden activiteiten of aan allebei meedoen.

Wildplukwandeling

Ben je ook benieuwd wat er in en rondom het sportveld in Cromvoirt voor eetbaars in de natuur groeit? Doe dan gezellig mee aan onze Wildplukwandeling, georganiseerd door Kruidenwegge. We verzamelen om 13.00 uur in het voedselbos van Klein Groenrijk (Cromvoirt) en zijn rond 15.00 uur weer terug. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel je plekje onderaan deze pagina. Een vrijwillige donatie doen mag, maar hoeft niet.

Potluck zomerborrel

Aansluitend aan de wildplukwandeling, organiseren we vanaf 15.00 uur een gezellige ‘Potluck zomerborrel’ in het voedselbos. Hierbij mag iedereen zelf wat lekkers te eten en drinken meenemen. Voor je eigen gezelschap, maar vooral ook om te delen met elkaar. Wij zorgen dat er voor iedereen een soepje en een (warm) drankje is.

Programma, locatie & aanmelden

12.30 Inloop
13.00 Wildplukwandeling
15.00 Potluck zomerborrel

Locatie: Voedselbos Klein Groenrijk

Via de knop hieronder kun je je aanmelden. Hopelijk zien we je op 23 september!