Categorie√ęn
Klein Groenrijk

Geannuleerd – Plant- en meewerkdag 21 oktober

Update 18 okt: 21e geannuleerd

Helaas hebben we deze plantdag moeten annuleren vanwege het voorspelde slechte weer. We gaan later dit plantseizoen zeker nog een keer een dag organiseren. Hou onze website en/of nieuwsbrief in de gaten ūüôā

Originele uitnodiging:

Op zaterdag 21 oktober steken we de spades weer in de grond van het jong aangeplante voedselbos. Vind je het leuk om te komen helpen? Lees dan snel verder. 

We hebben zo’n 70¬†zelf ge√ęnte¬†fruitbomen en bessenstruiken in potten en op rijtjes in de grond staan¬†die op zoek zijn naar hun definitieve plekje in het voedselbos. Dus vind je het leuk om over een aantal jaar te kunnen zeggen: “kijk die prachtige grote boom daar, die heb √≠k toen geplant!”, dan is dit je kans. Naast het planten van bomen en struiken is er ook genoeg ander werk te doen. Zo willen we bijvoorbeeld mooie, kronkelende paadjes aanleggen en een laag¬†mulch (organisch materiaal) rondom de boompjes aanbrengen. Kortom: voor ieder wat wils. Kinderen zijn ook van harte welkom, om te helpen, lekker te spelen en te leren over de natuur.

Natuurlijk zorgen we dat het een gezellige dag wordt, met ruimte voor een praatje en genieten van de prachtige omgeving. Dat is de vorige keer goed gelukt, zoals je hier kunt lezen in de terugblik op onze allereerste plantdagen van februari dit jaar. 

Het programma ziet er als volgt uit:

09.00-13.00 uur: ’s ochtends aan het werk met aansluitend een lunch
13.00-16.00 uur: ’s middags aan het werk m√©t een middagsnack

Je kunt je aanmelden voor de ochtend, de middag √≥f beiden via dit aanmeldformulier.

Hopelijk tot dan!